close
opinion_icon Dodaj opinie:
opinion_icon Opinie:
Klient. 06-05-2021
Wszyscy w serwisie obrażeni że przywiozłem pralkę do naprawy chamstwo brak szacunku dla klienta od razu powiedzieli że nie opłaca się naprawiać nie polecam będę omijać szerokim łukiem.
Tragedia 22-04-2021
Brak szacunku dla klienta! brak kompetencji! Kultura osobista dno! Nie polecam!!! Omijać szerokim łukiem!!!
dramat 20-10-2020
Kwintesencja chamstwa i lekceważenia. Poinformowano mnie, że mam dowieść sprzęt we wskazany dzień. Wymontowałem piekarnik i zmywarkę, wpakowałem do auta i zadzwoniłem, żeby upewnić się, że punkt jest czynny. Podczas rozmowy usłyszałem, że miałem stawić się rano, a teraz już Pan nie ma czasu. Krzycząc poinformował, że mogę przyjechać za trzy dni i poczekać kolejne 3 na ekspertyzę. Brak słów!!!
Klientka 08-10-2020
Panowie brak szacunku dla klienta, kompletny brak wiedzy brak części do pralki. Wymiana dobrej części na nową a pralka dalej nie działa teraz zostałam bez pralki z zagnilym praniem i dwoma koszami prania dziecięcego.
klientka 01-06-2020
Nie polecam - brak profesjonalizmu. Brak podejścia do klienta i mimo opisu usterki, czekało mnie dostarczenie zmywarki do zakładu. Pani przyjmująca zgłoszenie bardzo niegrzeczna.
Niezadowolona 28-08-2019
Nie polecam!!! Pan który przywiózł sprzęt dużą lodowke kazal mi kobiecie wynosic sprzęt z ciężarówki. Po czym stwierdził że nie ma wydać reszty... Totalny brak profesjonalizmu. Do tego nie uprzejmy... Masakra. Nigdy wiecej nie skorzystam z usług.
Krzysztof 29-03-2019
Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gghhbfddsvhjfdvnjjhbgdszcbjgfcbhgdsrtyhbffggvnngfbbhgcbngxcbgggbyvgvfbtbubkigd f t. Tyg ty by tv f t t t t t tyg myc
Krzysztof 29-03-2019
Polecam!!!!
Beata 15-02-2019
Nie polecam . Mimo umówionej naprawy serwisant nie dojechał..Tłumaczyli sie tym że nikt nie odbierał telefonu. Czekałam pod podanym adresem sześć godzin brak szacunku dla klijenta.
krzysztof 20-12-2016
Naprawa ekspresu to rewelacja dziekuje
jUNIOR 20-04-2016
Polecam ,szybko i sprawnie :)
ziob 07-05-2015
Szybko, profesjonalnie, solidnie.
Paweł Czarnecki 06-02-2015
Rewelacja! Szybki czas realizacji naprawy (4 dni) i bardzo fachowa obsługa - dziękuje.
Artur Pawłowski 06-02-2015
Skuteczny i fachowy serwis! Serdecznie polecam
Karina Górska 06-02-2015
Dziękuje za sprawną naprawę mojej lodówki i pozdrawiam!